Bigbooom. We verbinden strategie, concept en design.

the full circle.

Triple your chances. We helpen je van je missie een succes te maken door ervoor te zorgen dat je boodschap rechtstreeks in verbinding staat met je doel. Waarbij strategie, concept en design als het ware als een drietrapsraket werken.

Wat we doen

Strategie

Concept

Design

strategy.

Core business. De kern, daar draait alles om. Om van een goed idee ook echt een succes te maken, kun je maar het beste bij het begin beginnen. Dat kan het bestaansrecht van je merk, bedrijf of organisatie zijn. Of je diepste drijfveren om een product of project van te grond te krijgen. Als merkstrategie- en ontwerpbureau helpen we je tot dat middelpunt te komen, om vanuit daar een energiek concept en krachtige communicatie te creëren.

Concept.

The principle idea. Met heldere doelstellingen en duidelijke uitgangspunten zijn we in staat om samen een goed ‘oer’ te creëren. Zo’n zogeheten OER is de Onderbouwde, Echte en Relevante grondgedachte die de voedingsbodem vormt voor de ontwikkeling en uitwerking van krachtige communicatiedragers en de inzet van de juiste media. Het biedt houvast en geeft richting tijdens de vorming van je verhaal, je positionering, je merk, je identiteit.

Design.

Create impact. Als je met je merk, project, bedrijf of organisatie een goede indruk wilt maken, laat je het beste van jezelf zien. Op basis van betekenisvolle kernwaarden en een sterk concept creëert Bigbooom ontwerpen die echt met je identiteit verbonden zijn. Wij zorgen voor een duurzame doorvertaling van strategie en concept in goed doordacht design. En we brengen merken en identiteiten tot leven zodat mensen het ook echt kunnen beleven.

from launch to landing.

Rock and roll. Om een project soepel van de grond te krijgen en goed te laten landen, werken we volgens een stapsgewijze aanpak. We houden grip op de omvang van de opdracht en de gewenste doorlooptijd om de afgesproken deadline te halen.

Traject

Project

Object

Object

  Project

Workload

opdracht

Oriëntatie

Ontwerp

Ontwikkeling

Oplevering

Workflow

pick your flavours.

Kwaliteit

Prijs

Snelheid

welke smaken kies jij?

Smaken verschillen, want iedere smaak heeft zo zijn eigen karakter. Om op jouw smaak aan te sluiten, maken we graag de mix die bij jouw merk, product, dienst of onderneming past. Kies daarom de smaken om je eigen cocktail te maken.

Voordelig en vlug.

Als je kiest voor de combinatie van een lage prijs én een snelle levertijd, dan kan dat natuurlijk ook. Hou er wel rekening mee dat je daarmee zelf een deel van de kwaliteit meebrengt, dus zelf ook het nodige werk verzet.

prijs-snelheid

Goed en vlug.

Als je kiest voor een kwalitatief hoogwaardige prestatie van onze studio en dat op korte termijn wenst, dan zullen we het vanzelfsprekend snel voor je oppakken, maar hou dan wel rekening met een spoedtarief.

kwaliteit-snelheid

Goed en voordelig.

Als je kiest voor ons strategische en creatieve werk en een gering budget beschikbaar hebt, dan helpen we je uiteraard graag. We verrichten ons werk dan tijdens ‘daluren’, waardoor je wellicht nét iets meer geduld zult moeten hebben.

kwaliteit-prijs

we're in the cloud.

Stay in control. Voor het ontwerpen en ontwikkelen van ons werk maken we gebruik van cloudoplossingen. Daarmee stroomlijnen we ieder proces optimaal en houden we relaties actief betrokken tijdens de gehele realisatie.

GsuiteGrippSlackAdobeInvisionWebflowMailchimpLoomlyMonday
bekijk ons werk

let's talk about ideas.

It's fun. Wij zijn een hecht team en we staan altijd open voor nieuwe ideeën, relaties en natuurlijk ook gewoon een gesprek. Als je meer over ons wilt weten, eventueel een project ziet zitten, neem dan contact met ons op.

Let's talk about ideas!