Bigbooom. we creëren vanuit het hartje van breda.

our atmosphere.

Feels like home. Ons bureau aan de Concordiastraat is onze thuisbasis. In een prettige omgeving, gekenmerkt door oog voor detail en aandacht voor design, werken we aan de ontwikkeling en uitwerking van online en offline communicatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Waarbij we geen verschil maken tussen de kleine zelfstandige en grotere bedrijven.

hoe we zijn

Coöperatief

Creatief

Positief

our goals.

Get it together. Als je met je idee, merk, project, onderneming of organisatie een bijdrage wilt leveren aan verduurzaming, dan hebben we een gemeenschappelijk doel. En daarbij gaat het er niet om dat je al helemaal duurzaam bent, maar stappen zet om het te worden. Want als we met elkaar niet alleen economische doelen voor ogen hebben, valt er ook winst voor onze maatschappij, de natuur om ons heen en ons leefklimaat te behalen.

our future.

A small step. Of je nu bezig bent met biologische producten, milieuvriendelijke oplossingen, innovatieve technieken of circulaire productiemethoden, we horen graag jouw verhaal. Want daar lopen we extra warm voor. We kunnen je namelijk tijdens je transitie uitstekend helpen bij het vormen van een waardevolle positionering, betekenisvolle communicatie en het bereiken van jouw doelgroepen. Zowel offline als online.

Our place.

our team.

Eline Zijffers

Generation next.

Eline heeft, na het afronden van haar studie Vormgeving & Concept op SintLucas in Boxtel en internationale werkervaring in Londen en Stockholm, samen met Jeroen in 2016 de start gemaakt met Bigbooom als hybride designer. In 2019 is zij toegetreden als partner en richt zich naast design op strategische en conceptuele werkzaamheden. Ook op het gebied van onderwijs kun je haar tegenkomen als examinator op de opleiding Mediavormgeving van het Curio. Op grafisch vlak ligt haar persoonlijke interesse vooral bij monochroom en typografisch design. Klanten waar Eline eerder voor heeft gewerkt zijn onder andere Clarks, H&M en Tele2.

Share on and on.

Sharon is sinds 2011 werkzaam in het creatieve vakgebied en is een échte verhalenverteller. Ze heeft Grafisch & Multimedia Design gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en daarna een opleiding afgerond in Concepting & Storytelling. Na stages in Breda en Londen is zij begonnen met freelance werk en heeft via diverse bureau’s in Rotterdam, Den Bosch en Amsterdam haar weg teruggevonden naar Breda. Sinds juni 2018 houdt Sharon zich bij Bigbooom bezig met concept en content en is verantwoordelijk voor branding, social media content en packaging.

Sharon Geerts
Jeroen Zijffers

old skool.

Jeroen is al meer dan dertig jaar actief in de creatieve industrie. Na zijn start als illustrator en visualizer werd hij al snel art director in de reclame. Binnen Bigbooom is Jeroen verantwoordelijk voor het beetpakken van commercieel creatieve vraagstukken en richt hij zich op de ontwikkeling van merken en identiteiten. In het verleden is Jeroen gastdocent Mediavormgeving geweest bij SintLucas in Boxtel, SintLucas Pro in Eindhoven en Curio in Breda. Zijn interesse ligt vooral bij kleurrijk en illustratief werk.

people's person.

Nienke is na het afronden van haar studie Sportkunde op Fontys Sporthogeschool in Eindhoven begonnen bij Bigbooom als junior project en office assistent. Ondanks haar studententijd in Eindhoven kon ze natuurlijk geen afscheid nemen van het mooie Breda! Met haar enthousiasme, brede interesses en ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen voelt zij zich als creatieveling helemaal thuis bij Bigbooom, waar ze zorgt voor een helder overzicht en ondersteuning op het gebied van office, account en toffe projecten.

Nienke Kerremans
Claire Blankwaard

digital native.

Na haar studie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en met een Bachelor Graphic Communication op zak heeft Vicky sinds 2015 gewerkt bij diverse bureau’s onder de rook van Rotterdam. Zo is de reislustige Zuid-Hollandse via ‘Down Under’ Sydney uiteindelijk ook richting het gezellige zuiden van Nederland afgereisd waar ze sinds maart 2022 als het digitale kompas van Bigbooom fungeert. Als echte ‘pixeltje precies’ heeft het internet geen geheimen voor haar en houdt ze zich dagelijks bezig met digital design en UX.

copy koppie.

Ward heeft na het afstuderen in de richting van animatie aan de Willem de Kooning in Rotterdam een vliegende start gemaakt als freelancer. Door zijn vlotte pen werd hij steeds vaker gevraagd als copywriter maar miste de dynamiek van een team. Zo vond hij uiteindelijk toch de (niet geheel onbekende) weg naar Bigbooom waar hij sinds begin 2023 ontwerpen verrijkt met de juiste woorden en de tofste animaties.

Nienke Kerremans

let's talk about ideas.

It's fun. Wij zijn een hecht team en we staan altijd open voor nieuwe ideeën, relaties en natuurlijk ook gewoon een gesprek. Als je meer over ons wilt weten, eventueel een project ziet zitten, neem dan contact met ons op.

Let's talk about ideas!