Bigbooom. we creëren vanuit het hartje van breda.

our atmosphere.

Feels like home. Ons bureau aan de Concordiastraat is onze thuisbasis. In een prettige omgeving gekenmerkt door oog voor detail en aandacht voor design werken we aan de ontwikkeling en uitwerking van online en offline communicatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Waarbij we geen verschil maken tussen de kleine zelfstandige en grotere bedrijven.

hoe we zijn

Coöperatief

Creatief

Positief

our goals.

Get it together. Als je met je idee, merk, project, onderneming of organisatie een bijdrage wilt leveren aan verduurzaming, dan hebben we een gemeenschappelijk doel. En daarbij gaat het er niet om dat je al helemaal duurzaam bent, maar stappen zet om het te worden. Want als we met elkaar niet alleen economische doelen voor ogen hebben, valt er ook winst voor onze maatschappij, de natuur om ons heen en ons leefklimaat te behalen.

our future.

A small step. Of je nu bezig bent met biologische producten, milieuvriendelijke oplossingen, innovatieve technieken of circulaire productiemethoden, we horen graag jouw verhaal want daar lopen we extra warm voor. We kunnen je namelijk tijdens je transitie uitstekend helpen bij het vormen van een waardevolle positionering, betekenisvolle communicatie en het bereiken van jouw doelgroepen. Zowel offline als online.

Our place.

our team.

Eline Zijffers

Generation next.

Eline heeft na het afronden van haar studie Vormgeving & Concept op SintLucas in Boxtel en internationale werkervaring in Londen en Stockholm samen met Jeroen in 2016 de start gemaakt met Bigbooom als hybride designer. In 2019 is zij toegetreden als partner en richt zich naast design op strategische en conceptuele werkzaamheden. Ook op het gebied van onderwijs kun je haar tegenkomen als examinator op de opleiding Mediavormgeving van het Curio. Op grafisch vlak ligt haar persoonlijke interesse vooral bij monochroom en typografisch design. Klanten waar Eline eerder voor heeft gewerkt zijn onder andere Clarks, H&M en Tele2.

Share on and on.

Sharon is sinds 2011 werkzaam in het creatieve vakgebied en is een échte verhalenverteller. Ze heeft Grafisch & Multimedia Design gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en daarna een opleiding afgerond in Concepting & Storytelling. Na stage’s in Breda en Londen is zij begonnen met freelance werk en heeft via diverse bureau’s in Rotterdam, Den Bosch en Amsterdam haar weg teruggevonden naar Breda. Sinds juni 2018 houdt Sharon zich bij Bigbooom bezig met concept en content en is verantwoordelijk voor branding, social media content en packaging. Eerder werkte ze voor Aldi, Fox Sports, D-Reizen, Mediaplanet, Sluban en TravelCard.

Zijffers
Sharon Geerts

generation first.

Jeroen is al meer dan vijfentwintig jaar
actief in de creatieve industrie. Na zijn
start als illustrator en visualizer werd hij al snel art director in de reclame. Binnen Bigbooom is Jeroen verantwoordelijk voor het beetpakken
van commercieel creatieve vraagstukken
en richt hij zich op de ontwikkeling van
merken en identiteiten. In het verleden is Jeroen gastdocent Mediavormgeving geweest bij SintLucas in Boxtel, SintLucas Pro in Eindhoven en Curio in Breda. Zijn interesse ligt vooral bij kleurrijk en illustratief werk. Opdrachtgevers waar Jeroen eerder voor gewerkt heeft zijn onder andere Bouwfonds, Campina, Citroën, Ford, De Mandemakers Groep, Martens, Paturain, Rabobank en diverse West-Brabantse woningcorporaties.

fast forward.

Na de succesvolle afronding van de studie Leisure Management en de minor Imagineering aan BUas in Breda is Claire direct in de reclamewereld gestapt. Na veel ervaring opgedaan te hebben in het Eindhovense is ze weer terug in de mooie Baroniestad. Sinds augustus 2021 is Claire begonnen als project en office manager bij Bigbooom waar ze verantwoordelijk is voor de geoliede planning en begeleiding van alle offline en online projecten en vormt ze het aanspreekpunt voor iedere relatie.

Zijffers
Sharon Geerts

type ain't a hype.

Kevin is onlangs afgestudeerd aan LUCA School of Arts in Gent en heeft daar zowel zijn Bachelor als Master behaald. Hiervoor heeft hij zijn studie Vormgeving & Concept aan SintLucas in Boxtel afgerond. Hij richt zich sinds zijn start in 2021 bij Bigbooom op webdesign en webontwikkeling, visuele identiteit en redactioneel ontwerp. Zijn werk wordt gekenmerkt door duidelijkheid en eenvoud, zijn filosofie is dat design de boodschap niet moet overweldigen, maar versterken. Het werk van Kevin sluit aan op gedurfde, duidelijke en zuivere typografie.

let's talk about ideas.

It's fun. Wij zijn een hecht team en we staan altijd open voor nieuwe ideeën, relaties en natuurlijk ook gewoon een gesprek. Als je meer over ons wilt weten, eventueel een project ziet zitten, neem dan contact met ons op.

Let's talk about ideas!