Bigbooom. We werken
in een oude schildersloods in Breda.

our atmosphere.

Feels like home. De studio aan de Waterstraat is onze thuisbasis. In een prettige omgeving gekenmerkt door oog voor detail en aandacht voor design werken we aan de ontwikkeling en uitwerking van online en offline communicatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Waarbij we geen verschil maken tussen de kleine zelfstandige en grotere bedrijven.

hoe we zijn

Coöperatief

Creatief

Positief

our goals.

Get it together. Als je met je idee, merk, project, onderneming of organisatie een bijdrage wilt leveren aan verduurzaming, dan hebben we een gemeenschappelijk doel. En daarbij gaat het er niet om dat je al helemaal duurzaam bent, maar stappen zet om het te worden. Want als we met elkaar niet alleen economische doelen voor ogen hebben, valt er ook winst voor onze maatschappij, de natuur om ons heen en ons leefklimaat te behalen.

our future.

A small step. Of je nu bezig bent met biologische producten, milieuvriendelijke oplossingen, innovatieve technieken of circulaire productiemethoden, we horen graag jouw verhaal want daar lopen we extra warm voor. We kunnen je namelijk tijdens je transitie uitstekend helpen bij het vormen van een waardevolle positionering, betekenisvolle communicatie en het bereiken van jouw doelgroepen. Zowel offline als online.

Our place.

our team.

Eline Zijffers

Generation next.

Na meerdere stages bij verschillende design studio’s in Londen en Stockholm en haar studie Vormgeving & Concept op SintLucas in Boxtel is Eline in het begin van 2017 gestart als hybride designer bij Bigbooom en in 2019 toegetreden als partner. Naast met name webdesign en user interface design is Eline samen met Jeroen verantwoordelijk voor
het dagelijkse projectmanagement. Momenteel is Eline ook actief op het gebied van onderwijs als examinator op Curio in de richting van Mediavormging. Op grafisch vlak ligt haar persoonlijke interesse vooral bij het monochrome en typografische design. Klanten waar Eline eerder voor heeft gewerkt zijn onder andere Clarks, H&M en Tele2.

Generation first.

Jeroen is al meer dan vijfentwintig jaar
actief in de creatieve industrie. Na zijn
start als illustrator en visualizer werd hij al snel art director in de reclame. Binnen Bigbooom is Jeroen verantwoordelijk voor het beetpakken
van commercieel creatieve vraagstukken
en richt hij zich op de ontwikkeling van
merken en identiteiten. In het verleden is Jeroen gastdocent Mediavormgeving geweest bij SintLucas in Boxtel, SintLucas Pro in Eindhoven en Curio in Breda. Zijn interesse ligt vooral bij kleurrijk en illustratief werk. Opdrachtgevers waar Jeroen eerder voor gewerkt heeft zijn onder andere Bouwfonds, Campina, Citroën, Ford, De Mandemakers Groep, Martens, Paturain, Rabobank en diverse West-Brabantse woningcorporaties.

Zijffers
Sharon Geerts

Share on and on.

Sharon is sinds 2011 werkzaam in het creatieve vakgebied en is een échte verhalenverteller. Ze heeft Grafisch & Multimedia Design gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en daarna een opleiding afgerond in Concepting & Storytelling. Na stage’s in Breda en Londen is zij begonnen met freelance werk en heeft via diverse bureau’s in Rotterdam, Den Bosch en Amsterdam haar weg teruggevonden naar Breda. Sinds juni 2018 houdt Sharon zich bij Bigbooom bezig met concept en content en is verantwoordelijk voor branding, social media content en packaging. Eerder werkte ze voor Aldi, Fox Sports, D-Reizen, Mediaplanet, Sluban en TravelCard.

MULTIDIMENSIONAL.

In 2006 is Erik afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de Kunstacademie AKV|St. Joost Breda en heeft zich acht jaar als zelfstandig grafisch ontwerper gevestigd in Den Haag. Daarna is hij meer dan vier jaar ontwerper geweest bij een studio in Rotterdam. In 2020 maakte hij de overstap naar Bigbooom, waar hij verantwoordelijk is voor zowel offline als online projecten. Van illustraties tot websites, van magazines tot animaties. Hij weet ingewikkelde vragen terug te brengen tot begrijpelijke oplossingen. Erik heeft onder andere gewerkt voor De Staat, Gemeente Almere, Gemeente Amsterdam, Nederland Distributie Land, Nikhef, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Zorgspectrum.

Zijffers
Sharon Geerts

brand new.

Marloes is in 2018 gestart aan de opleiding Mediavormgeving aan het Curio in Breda en momenteel stagiaire bij Bigbooom. Ze is een echte doorzetter en werkt naast haar stage regelmatig als zelfstandige aan uiteenlopende opdrachten. Naast haar passie voor grafisch ontwerp illustreert ze graag in haar vrije tijd. Binnen Bigbooom is Marloes mede verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van offline en online uitingen. Ze wil zich tijdens haar stage verder ontwikkelen in met name merk- en identiteitsontwikkeling in combinatie met het interactieve aspect van het ontwerpersvak.

let's talk about ideas.

It's fun. Wij zijn een hecht team en we staan altijd open voor nieuwe ideeën, relaties en natuurlijk ook gewoon een gesprek. Als je meer over ons wilt weten, eventueel een project ziet zitten, neem dan contact met ons op.

Let's talk about ideas!