Bigbooom. We werken
in een oude schildersloods in Breda.

our atmosphere.

Feels like home. De studio aan de Waterstraat is onze thuisbasis. In een prettige omgeving gekenmerkt door oog voor detail en aandacht voor design werken we aan de ontwikkeling en uitwerking van online en offline communicatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Waarbij we geen verschil maken tussen de kleine zelfstandige en grotere bedrijven.

hoe we zijn

Coöperatief

Creatief

Positief

Our place.

our team.

Eline Zijffers

Generation next.

Na meerdere stages bij verschillende designstudio’s in Londen en Stockholm en de versnelde afronding van haar studie Vormgeving & Concept op SintLucas in Boxtel is Eline in het voorjaar van 2017 gestart als hybride designer + project manager en is in 2019 toegetreden als partner bij Bigbooom. Naast met name webdesign en user interface design is Eline verantwoordelijk voor de workflow binnen Bigbooom. Op grafisch vlak ligt haar interesse vooral bij monochroom en typografisch design. Klanten waar Eline eerder voor gewerkt heeft zijn onder andere Clarks, H&M en Tele2.

Generation first.

Jeroen is al meer dan vijfentwintig jaar actief in de creatieve industrie. Na zijn professionele start als illustrator en visualizer werd hij al snel art director in de reclame. Binnen Bigbooom is Jeroen verantwoordelijk voor het beetpakken van commercieel creatieve vraagstukken en richt hij zich op de ontwikkeling van merken en identiteiten. Zijn persoonlijke interesse ligt vooral bij kleurrijk en illustratief werk. Opdrachtgevers waar Jeroen eerder voor gewerkt heeft zijn onder andere Bouwfonds, Campina, Citroën, Ford, De Mandemakers Groep, Martens, Paturain, Rabobank en diverse West-Brabantse woningcorporaties.

Zijffers
Sharon Geerts

Share on and on.

Sharon is sinds 2011 werkzaam in het creatieve vakgebied en is een échte verhalenverteller. Ze heeft Grafisch & Multimedia Design gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en daarna een opleiding afgerond in Concepting & Storytelling. Na stage’s in Breda en Londen is zij begonnen met freelance werk en heeft via diverse bureau’s in Rotterdam, Den Bosch en Amsterdam haar weg teruggevonden naar Breda. Sinds juni 2018 houdt Sharon zich bij Bigbooom bezig met concept en content en is verantwoordelijk voor branding, social media content en packaging.

let's talk about ideas.

It's fun. Wij zijn een hecht team en we staan altijd open voor nieuwe ideeën, relaties en natuurlijk ook gewoon een gesprek. Als je meer over ons wilt weten, eventueel een project ziet zitten, neem dan contact met ons op.

Let's talk about ideas!