Pixelscherp webdesign.

Wat kun je verwachten?

flowchart & wireframing
responsive website design
clickable prototyping
user experience (ux)
webflow development
user friendly cms

Dynamische websites met beleving.

Ben je toe aan een nieuw webdesign? Of wil je je huidige website verbeteren? Als je tot meer leads en een hogere conversie wil komen, zorg er dan voor dat je actueel en relevant bent voor je bezoekers. En dat iedere pagina aansluit bij de doelstellingen van jouw merk, onderneming of organisatie.

Naast het ontwerp en de ontwikkeling van de website helpen we eveneens met het bepalen van strategische doelen en doelgroepen die je wilt bereiken. Daarbij stellen we de user experience centraal. Samen zorgen we voor creatieve content inclusief tekst en fotografie. Bovendien is de website die we opleveren middels een gebruiksvriendelijk content management systeem eenvoudig te onderhouden.

Flowchart & Wireframes.

Zodra het doel van de website helder is, zorgen we voor een overzichtelijke menustructuur (flowchart) en werken daarna de ideeën uit in duidelijke bouwtekeningen (wireframes). Zo starten we het proces met een functionele weergave van de website of applicatie, voordat we met het design starten.

responsive website design.

Om maximale weergaveprestaties te bereiken, ontwerpen we iedere website vanuit een flexibele benadering. Zo houden we houden met een breed scala aan apparaten (desktop computers, tablets en smartphones) en de meest voorkomende browsers. Daarbij vormt het principe ‘mobile first’ het uitgangspunt van ons ontwerpproces.

prototyping & user experience.

Om tot een optimale gebruikerservaring te komen, maken we tijdens de designfase gebruik van interactieve prototypes. Zo ervaren we of de gebruiker de navigatie en opbouw van de website als prettig ervaart. Gedurende het ontwerp werken we samen met een UX specialist aan de interactiviteit en intuïtiviteit van de website.

site development & cms.

Dat de bezoeker van de website een gelijke online ervaring beleeft zoals deze grafisch is ontworpen staat bij ons hoog in vaandel. We zorgen er middels Webflow technologie voor dat ontwerp en ontwikkeling naadloos op elkaar aansluiten. De website die we opleveren is voorzien van een gebruiksvriendelijk ingericht content management systeem.

Onze meerwaarde.

  • Creëren van relevante teksten en beelden
  • Optimaliseren zichtbaarheid en vindbaarheid
  • Zorgen voor een optimale mobiele weergave
  • Versnellen van de weergave van de website
  • Verhogen van het aantal relevante bezoekers

Een nieuwe website voor Sprangers

Versterkt het brand imago.

We use Webflow.

What you see is what you get. Voor een optimaal werkende website is een doordacht front- en backend belangrijk. Daarom realiseren we onze websites met Webflow, waarbij we design, development, hosting en zelfs e-commerce in één platform onderbrengen. Zo sluit de creativiteit altijd naadloos aan op de techniek. Iedere website voorzien we van een op maat ingericht CMS systeem, waardoor we niet beperkt worden in het realiseren van een onderscheidende responsive website. Hierdoor is de website gemakkelijk te onderhouden en uit te breiden. Uiteraard zorgen we voor een soepele livegang. We stellen Google Analytics voor je in en werken we gemakkelijk samen met een online marketing partner.

usability

user experience

interaction design

UX

CMS system

UI

Wireframe

Flowchart

SEO

SEA

Conversie

Pijl voor de trefwoorden.
Foto van Eline Zijffers.
Bigbooom vector logo

Wil je nog meer weten?

Stuur ons een bericht via Whatsapp
& krijg binnen 2 werkdagen een reactie.

💬+31 (0)76 850 89 36
Pijl voor speech bubble.